Plåtarbeten smide


Plåtarbeten och smide, när bara fantasin sätter gränser


Som smeder gör vi allt från det lilla till det stora och det kan handla om att bocka eller valsa en plåt, klippa till några plåtbitar eller vad helst du vill att vi ska göra inom plåtslageri och smide. Ibland ägnar vi oss även åt större entreprenader. Där handlar det ofta om att sticka ut, visa upp det annorlunda, att skilja sig från mängden som flera modemedvetna inredare och arkitekter hänger sig åt. Varför undrar många? Kanske främst för att skapa det som ”ingen annan har”, som gör just ditt hem, din restaurang, din bar, din reception, din entré eller din fasad unik. Som visar att du skiljer dig ifrån mängden.


Ett innertak av stålplåt eller blankpolerat aluminium alternativt rostfritt och mässing som effekthöjande detaljer höjer intrycket av stil och lyx. En bardisk som har en till synes rostig stålplåt på sidan, blankpolerad rostfri skiva som bordsyta, mässing rails att hålla sig i med krokar och hänga upp sina kläder på kommer bargästerna bara att älska. En entré i rostfritt och mässing andas sober lyx eller hur? Få förändringar ger bättre intryck än ett snyggt utfört plåtarbete. Det gör att gäster och kunder beundrar det som är skapat, de vill visa för andra vad du/ ni har åstadkommit och hur fint det är! Denna satsning kan bära frukt så till vida att det kan öka gästers vilja att besöka dig, de kan innebära att de vill spendera mer i baren, ökar sin besöksfrekvens i restaurangen vilket också ökar din omsättning och hjälper dig att göra ännu fler och bättre affärer. Med lyxig inredning visar du helt enkelt att du satsar och har självförtroende.


CMH Smide AB kan hjälpa dig att uppfylla allt det här, vi är ett modernt smide och plåtslageriföretag med anor och historia, det vi utför, utförs med hög kvalitet och vi arbetar snabbt med precision. Vi är väldigt glada för att ta oss an de utmaningar som ställer stora krav på vår uppfinnesförmåga och yrkesskicklighet men har givetvis inget emot att även ta oss an ”det enkla!”. Kort sagt: vi uppfyller era önskemål även ifall de ibland kan vara utmanande


Vad som skiljer oss från andra vanligare plåtslageriföretag är att vi utöver tunnplåt och koppar även kan arbeta med grövre dimensioner av stålplåt. Vi har utrustning som kan klippa just stålplåt och rostfritt, vi kan svetsa i aluminium och rostfritt, vi kan utföra inredningsdetaljer i mässing och en väldig massa mer saker.